Liike- ja teollisuusrakentamista Satakunnassa ja Varsinais-Suomessa – Rakennus A & J Laakeristo palvelee Eurajoelta käsin 

Ota yhteyttä!

Myös liike- ja teollisuusrakentaminen kuuluu monipuolisen Rakennus A & J Laakeristo Oy:n ydinosaamiseen. Rakennamme luotettavasti muun muassa myymälät, kaikenlaiset liiketilat ja teollisuusrakennukset Eurajoelta Satakuntaan ja Varsinais-Suomeen. Tarvittaessa palvelualueemme kattaa myös muun Suomen.

Palvelemme yrityksiä laidasta laitaan. Kerro rohkeasti, minkälaista liike- tai yritystilaa suunnittelet. Toteutamme myös teollisuushallit ja muut teollisuustilat alusta loppuun yhteistyökumppaniemme avulla. Kysy liike- ja teollisuusrakentamisen palveluistamme tai pyydä tarjous!

Yritys- ja teollisuustilat asiakkaan tarpeen mukaan

Toteutamme yritys- ja liiketilat asiakkaan tarpeiden mukaan. Rakennamme esimerkiksi erilaiset myymälät, ravintolat, lääkäriasemat ja klinikat. Otamme mielellämme hoitaaksemme mittavatkin toimistorakennusprojektit.

Vaikka ydintoiminta-aluettamme on Satakunta ja Varsinais-Suomi, toteutamme tarpeen mukaan rakennushankkeita myös muualla Suomessa. Jos yrityksesi etsii osaavaa rakentajaa, ota meihin epäröimättä yhteyttä alueesta riippumatta. Rakennamme toimivat ja aikaa kestävät tilat, joihin yrityksesi on varmasti tyytyväinen.

Kaikki rakennuspalvelut saman katon alta

Rakennus A & J Laakeristo Oy on rakentamisen moniosaaja. Oli yrityksesi rakennustarve mikä tahansa, otamme toimeksiannon mielellämme hoitaaksemme. Palvelemme niin suurissa kuin pienissä kohteissa, ja rakentamisen ohella saat meiltä myös saneerauspalvelut liike- ja teollisuustiloihin vahvalla ammattitaidolla. 


Jos yrityksesi toimitilat on mahdollista saada toimintakuntoon perusteellisella remontilla ja tilamuutoksilla, kannattaa tilata saneeraus kokeneelta tiimiltämme. Pyydä meidät tutustumaan liiketilaan, niin saat tarkemman suunnitelman, miten korjausrakentaminen kannattaisi kohteessa toteuttaa ja mikä on saneerauksen hinta-arvio. Palvelemme aina kustannustehokkaasti, luotettavasti ja yksilöllisesti, asiakkaan toiveita kunnioittaen.

Lue lisää saneerauksista

Suunnitteletko uutta yritystilaa? Pyydä tarjous tasokkaasta liike- tai teollisuusrakentamisesta – palvelemme joustavasti Eurajoelta Satakuntaan ja Varsinais-Suomeen.

Ota yhteyttä