Julkisrakentamista kuntien ja kaupunkien tarpeisiin Eurajoelta koko Satakuntaan ja Varsinais-Suomeen

Pyydä tarjous

Rakennus A & J Laakeristo Oy Eurajoelta on julkisrakentamisen vahva osaaja. Rakennamme erilaisia julkisen sektorin rakennuksia koko Satakunnan alueella ja Varsinais-Suomessa. Tarvittaessa palvelemme myös muualla Suomessa. Asiakkaisiimme kuuluvat kunnat, kaupungit ja erilaiset julkisen sektorin toimijat.

Rakennuspalveluissamme yhdistyvät kustannustehokkuus ja korkea laatu. Rakennamme muun muassa kouluja, päiväkoteja, palvelutaloja, posteja ja siltoja korkein laatukriteerein. Meille on ensisijaisen tärkeää, että rakennuksemme kestävät aikaa ja ovat sekä turvallisia että miellyttäviä käyttää. Jos etsit yhteistyökumppania julkisrakentamisen saralle, ota meihin yhteyttä!

Julkiset rakennukset korkein laatukriteerein

Julkisrakentaminen vaatii vahvaa rakennusosaamista. Julkisten tilojen on sovelluttava monenlaisille käyttäjille. Niiden on kestettävä aikaa ja aktiivista käyttöä – ja oltava tietenkin turvallisia käyttää. Me tarjoamme laadukkaat rakennuspalvelut julkishallinnon tarpeisiin. Palvelemme kustannustehokkaasti ja etsimme parhaat mahdolliset ratkaisut käytössä olevan budjetin mukaan.


Rakennamme koulut, palvelutalot, urheiluhallit ja erilaiset ulkorakenteet silloista alkaen pitkällä kokemuksella. Kattavan yhteistyökumppaniverkostomme ansiosta pystymme palvelemaan ripeästi laajalla alueella aina Satakunnasta Varsinais-Suomeen, ja tarvittaessa myös muualla Suomen alueella.

Meiltä myös laadukas korjausrakentaminen

Jos etsit toteuttajaa uudisrakennusprojektille, me toteutamme projektin alusta loppuun toiveidesi mukaan. Hoidamme rakentamisen suunnittelusta viimeistelyyn avaimet käteen -periaatteella. Aina uudisrakentaminen ei ole tarpeen, jos tarjolla on vanhat, saneerauskelpoiset tilat. Voimme laajentaa ja uudistaa jo käytössä olevia rakennuksia. Tilojen muuntelun avulla voit saada vanhat tilat uudelleen toimivaan käyttöön.

Saat meiltä sekä laadukkaan uudisrakentamisen että turvalliset saneeraukset. Jos haluat lisätietoja kohteen korjausrakennusmahdollisuuksista, lue lisää saneerauksista ja ota yhteyttä kokeneeseen tiimiimme.

Toteutamme julkisrakentamista turvallisesti ja laadukkaasti Eurajoelta Satakuntaan ja Varsinais-Suomeen. Kysy lisää ja pyydä edullinen tarjous!

Ota yhteyttä