Turvallista korjaus- ja saneerausrakentamista Eurajoelta – palvelemme niin Satakunnassa, Varsinais-Suomessa kuin muualla Suomessa

Pyydä tarjous

Korjaus- ja saneerausrakentaminen kuuluu Rakennus A & J Laakeristo Oy:n erikoisosaamiseen. Saneeraamme erilaisia kohteita Eurajoelta koko Satakuntaan ja Varsinais-Suomeen. Tarvittaessa työskentelemme myös muualla Suomessa, joten pyydä rohkeasti tarjous alueesta riippumatta. 

Korjausrakennuskokemuksemme yltää julkisista rakennuksista kerros- ja rivitaloihin sekä omakotitaloihin. Oli kyse sitten yksittäisestä liikehuoneistosta tai laajasta kerrostalokohteesta, toteutamme työn varmalla ammattitaidolla. Kysy lisää ja pyydä meidät rohkeasti tutustumaan kohteeseesi!

Uusi elämä vanhoille rakennuksille

Vanhat rakennukset vaativat korjauksia säännöllisin väliajoin. Kun rakennuksella on ikää useita vuosikymmeniä, joudutaan kohde usein saneeraamaan täysin. Tämä saattaa merkitä esimerkiksi rakenteiden ainakin osittaista uudistamista.


Me saneeraamme kiinteistöjä laidasta laitaan. Teemme tiloissa tarvittavat remonttityöt ja uudistukset, muutamme tilajakoa ja hoidamme mahdolliset vahinkokorjaukset. Palvelemme kaikenlaisissa kohteissa omakotitaloista kerrostaloihin ja julkisrakennuksiin.


Saneerausten pohjatyöt teemme tarkkaan. Selvitämme, että kohde on varmasti saneerauskelpoinen, ja teemme myös arvion siitä, mitä uudistustyöt tulevat maksamaan.

Saneeraukset ammattitaidolla – pyydä tarjous!

Rakennus A & J Laakeristo Oy on toteuttanut luotettavasti ja laadukkaasti saneerauksia erilaisissa kohteissa, aina korjaussaneerauksista sisäilmasaneerauksiin. Korkeatasoisen työnjäljen ansiosta olemme kerryttäneet uskollisen asiakaskunnan, joka luottaa palveluihimme vuodesta toiseen. Toteutamme saneeraukset alusta loppuun oman henkilökuntamme sekä tarvittaessa yhteistyökumppaniemme voimin.

Teemme työt täsmällisesti sovitussa aikataulussa ja sovitulla budjetilla. Joustoa toki löytyy aina tarpeen vaatiessa asiakkaiden aikataulujen mukaan. Palvelemme Eurajoelta käsin niin Satakunnan kuin Varsinais-Suomen alueilla, ja tarvittaessa työskentelemme myös muuallakin Suomessa. Jos etsit saneerausten vahvaa osaajaa, ota tiimiimme yhteyttä jo tänään.

Korjaus- ja saneerausrakentamisen avulla voimme uudistaa vanhat kohteet rakenteita myöten. Pyydä tarjous laadukkaasta saneerauksesta!

Ota yhteyttä