Laadukasta asuntorakentamista Eurajoelta Satakuntaan, Varsinais-Suomeen ja muualle Suomeen

Ota yhteyttä!

Rakennus A & J Laakeristo Oy on asuntorakentamisen vahva ammattilainen Eurajoelta. Rakennamme erilaisia asuntoja muun muassa yritysten, kuntien ja kaupunkien tarpeisiin Satakunnassa, Varsinais-Suomessa ja tarvittaessa muuallakin Suomessa. 

Jos etsit luotettavaa ja kokenutta asuntorakentajaa yhteistyökumppaniksi hankkeeseesi, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Kysy rohkeasti lisää palveluistamme tai pyydä tarjous saman tien!

Kerrostalorakentaminen asiakkaan toiveiden mukaan

Rakennus A & J Laakeristo Oy rakentaa laadukkaita ja toimivia kerrostalokohteita. Oli kyse sitten kokonaan asuinrakennuksesta tai esimerkiksi kerrostalosta, jossa yhdistyvät kodit ja toimistotilat, voit tilata meiltä rakennustyöt alusta loppuun. Hallitsemme laajatkin kokonaisuudet. Pyydä tarjous toiveidesi mukaisesta uudisrakennushankkeesta!

Toimivat ja tyylikkäät rivitalot

Yhtiöllämme on pitkä kokemus rivitaloasuntojen ja muiden uudiskohteiden rakentamisesta. Rakennamme toimivia, käytännöllisiä ja laadukkaita rivitalokoteja asiakkaan toiveiden mukaan tarvittaessa koko Suomen alueelle. Oman henkilökuntamme lisäksi tukenamme ovat luotettavat yhteistyökumppanit ja aliurakoitsijat.


Räätälöimme rivitalot asiakkaan näkemyksen mukaan erilaisiin kohteisiin. Oli rakennuskohde sitten suuri tai pieni, meillä on hyvä toimintavalmius ryhtyä toimeen ripeästi. Ota siis yhteyttä ja kerro, minkälaisesta kohteesta on kyse. Takaamme ensiluokkaisen työnjäljen.

Asuntorakentaminen on Eurajoelta palvelevan Rakennus A & J Laakeriston ydinosaamista. Rakennamme muun muassa rivi- ja kerrostalot Satakunnan ja Varsinais-Suomen alueelle vahvalla kokemuksella. Kysy lisää!

Ota yhteyttä